请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[机经题库] 雅思机经题库大作文满分范文-环境污染我们能做什么

注册会员

本文为大家带来雅思机经题库大作文满分范文,题目是Explain some of the ways in which humans are damaging the environment. What can governments do to address these problems? What can individual people do?
9分范文:
Humans are responsible for a variety of environmental problems, but we can also take steps to reduce the damage that we are causing to the planet. This essay will discuss environmental problems and the measures that governments and individuals can take to address these problems.
Two of the biggest threats to the environment are air pollution and waste. Gas emissions from factories and exhaust fumes from vehicles lead to global warming, which may have a devastating effect on the planet in the future. As the human population increases, we are also producing ever greater quantities of waste, which contaminates the earth and pollutes rivers and oceans.
回复查看更多
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

谢谢楼主,资料很有用,下载不忘支持!!

注册会员

══════════════════
║    ◢▅▅◣ ◢▅▅◣    ║
║    █◤◥█ █◤◥█    ║
║    ▋  █ ▋  █    ║
║    ▋│ █ ▋│ █    ║
║ ◢▆◣◢▆◣█ ▊  █    ║
║ █◆██◆█◥█◤  █    ║
║ ◥▆◤◥▆◤      ▊   ║
║  ▊  ◢▇◣ ◢▇◣  ▋  ║
║  ▋  ◤ ◥ ◤ ◥  ▊  ║
║  ▊           ▊  ║
║  ▊     ●     ▊  ║
║  ◥          █◢█◣║
║   ◥▇▆▅▄▄▅▆▇▇◤ ╳▊║
║ ◢██ ▊     ▊ ▊ ◢◤║
║ ▊ █●◥▅▅▅▅▅◤●██◤ ║
║ ◥█◤    ⊙    ◥◣  ║
║ ◢◤ 资料来噜⊙下载去噜  ◥◣  ║
║ █▇▆▆▆▆▄▄▄▆▆▆▆▇█ ║
║    ▊ ▊   ▊ ▊    ║
║    ◥▄◤   ◥▄◤    ║
╚═════════════════╝

注册会员

楼主,你是论坛的的希望啊,你要担起八卦兴旺之大任啊!我一定会追随你左右,我坚定此贴必然会起到抛砖引玉的作用,更坚信在我的有生之年必然会有更多像楼主一样的来发表如此经典的帖子,今夜梦中,我会笑容灿烂,因为,我终于知道了此番人世,得此一贴,无憾矣!我会保存好楼主的每一分资料。

注册会员

面对楼主的帖子,我震惊得几乎不能动弹了,楼主那种裂纸欲出的大手笔,竟使我忍不住一次次地翻开楼主的帖子,每看一次,赞赏之情就激长数分,楼主,你的资料简直太好了,我惟一能做的,就只有下载了!

注册会员

写作给我高些分吧!过吧!谢谢资料分享哦

新手上路

求鸡精!!~~~~~~~~~~~求鸡精!!~~~~~~~~~~~求鸡精!!~~~~~~~~~~~求鸡精!!~~~~~~~~~~~求鸡精!!~~~~~~~~~~~求鸡精!!~~~~~~~~~~~求鸡精!!~~~~~~~~~~~求鸡精!!~~~~~~~~~~~

新手上路

dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

注册会员

tfgvbhjnkml,;kmjhgvfcdx

注册会员