请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

58-TPO57-TPO 57 阅读及听力答案

注册会员

TPO57参考答案
阅读答案
阅读第一篇(Historical Trends in European Urban Design)答案:

1.B  2.C  3.A  4.B  5.C  6.C  7.A  8.B  9.A  10.A  11.B  12.D
13.填入第二个方框(B)
14依次填入A C F
A. Beginning in fifteenth-century Italy, advances in weaponry led to the redesign of cities, and a new aesthetic of grand design inspired by classical art forms took hold.
C. The social changes brought about by the transition to industrial capitalism placed new demands on urban planners that could only be met by adopting new design styles.
F. The twentieth-century International Style's boxlike steel, glass, and concrete buildings arose from the Modernist view that buildings and cities should be designed and run like machines.

阅读第二篇(Reconstructing Ancient Environments)答案:

1.A  2.A  3.C  4.A  5.C  6.C  7.B  8.C  9.B  10.D  11.D  
12.B
13. 依次填入第四个方框(D)
14.  A D E
A. Studying plant and animal remains can reveal details of ancient climates, food sources, and agricultural activities.
D. An examination of human remains can tell archaeologists about such things as the individual’s diet and habits.
E. To help understand the physical world of ancient communities, archaeologists may work with geologists and employ complex new techniques.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

资料下载是真爱,转身的时候就该留下,

中级会员

长得帅的才有青春,楼主的资料也很帅。

高级会员

楼主的资料,都惊到我的小伙伴了。

高级会员

彪悍的人生不需要解释,下载资料不需要理由。

中级会员

你造么,资料下载,根本停不下来

高级会员

我最喜欢回复人少的贴子了,如果贴子沉了,我就会觉得是自己弄沉的,非常有成就感!如果贴子火了,那我有占了前排,这简直是稳赚不赔的生意嘛。所以我下载资料啊。

注册会员

非常高兴遇到这么好的帖子 资料很齐全 下载很方便 谢谢

注册会员

看了楼主的帖子,不由得精神为之一振,自觉七经八脉为之一畅,七窍倒也开了六巧半,自古英雄出少年,楼主年纪轻轻,就有经天纬地之才,定国安邦之智,古人云,卧龙凤雏得一而安天下,而今,天佑我大中华,沧海桑田5000年,中华神州平地一声雷,飞沙走石, 大舞迷天,朦胧中,只见资料一闪而过,怎不叫人赶紧下载……

注册会员

楼主,你是论坛的的希望啊,你要担起八卦兴旺之大任啊!我一定会追随你左右,我坚定此贴必然会起到抛砖引玉的作用,更坚信在我的有生之年必然会有更多像楼主一样的来发表如此经典的帖子,今夜梦中,我会笑容灿烂,因为,我终于知道了此番人世,得此一贴,无憾矣!我会保存好楼主的每一分资料。