请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

58-TPO52-TPO 52 阅读及听力答案

注册会员

TPO52
阅读答案
阅读第一篇(The Role of Diapause)答案:
1. C2. D3. B4. B5. C6. C
7. A8. A9. B10. C   11. C12. A
13. 填入第二个方框处。
14. 依次填入:
B)Some seeds may germinate in three days even if they have been exposed to very low temperatures for a long time.
C)Unpredictable conditions are more problematic for organisms than are fairly predictable changes such as the seasons
F)Some amphibians adapt to desert life by combining accelerated development with resting stages deep underground.

阅读第二篇(Early Life-forms and Earth’s Atmosphere)答案:
1. A2. D 3. C4. B5. C 6. A
7. C8. B9. D10. A 11. B12. C
13. 填入第一个方框处。
14. 依次填入:
A)Volcanoes changed Earth’s earliest atmosphere in ways that allowed life to develop, and bacteria that used oxygen produced by photosynthesis further altered me atmosphere to what we find today.
B)  When the sun became brighter, early bacteria removed methane and carbon dioxide from the atmosphere, preventing Earth from becoming too hot for life-forms to survive.
C)Early bacteria provided the oxygen that was needed to support the metabolism of complex life forms and to form an ozone shield against deadly UV radiation.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

屌丝孤独一世,资料伴我走。

金牌会员

你造么,资料下载,根本停不下来

金牌会员

看个标题,我就决定下载资料了。

中级会员

楼主,我这人不太会说话,我就是来拿资料的!

高级会员

好的资料下载后一定要好好用

高级会员

谢谢啦,下载后扫了一下,真的很实用的资料啊

注册会员

OMG超级想要资料超级全超级想下载!

注册会员

大其  楼主的帖子令到我
家实  非常
请我  感动
不是  为什么我非要这样
要要        回复
羡资        楼主
慕料        因为
我的  我要下载资料了呀

注册会员

好贴啊!只有那种真理在握,洞视这个世界真实本质的人,才能显示出这样惊人的笔力。在日益苍白肤浅的网络里,我从楼主的帖子中不但看到了经典的资料,更加看到了网络的希望。为表达我对楼主的敬意,也是为了向楼主学习。我决心要把这个帖子顶上去! 楼主的帖子实在是写得太好了。楼主请把资料留下,我要全部下载。