智课网论坛

美小
搜索
网站地图

NT-0516-听力-NT-0516 Listening 解析

注册会员

Conversation 1
宿舍更换问题
1.Why does the student go to the housing office

To find out which number he received in the housing lottery
To improve his chances of getting a good dorm room next year
To complain about an employee he spoke with earlier
To see if any students are looking for a roommate for next year

选择第二项。
男生在选择宿舍的时候,没有抽到好的号码,以至于可能要住进非常差的公寓,所以来到housing office沟通自己的想法。

2.What situation is the student trying to avoid for next year

Sharing a room with students who are not his friends
Sharing a room with more than one person
Living in a small dormitory room
Living in an apartment off campus

选择第三项。
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

不求风骚惊天下,但求猥琐动世人,下载资料为这般。

高级会员

楼主资料,高端大气上档次,低调奢华有内涵。

中级会员

看个标题,我就决定下载资料了。

中级会员

我只是来那经验,用经验下资料的。

高级会员

楼主听话,资料快到碗里来!

注册会员

谢谢楼主,资料很有用,下载不忘支持!!

新手上路

资料啊 可爱的资料啊

注册会员

好贴啊!只有那种真理在握,洞视这个世界真实本质的人,才能显示出这样惊人的笔力。在日益苍白肤浅的网络里,我从楼主的帖子中不但看到了经典的资料,更加看到了网络的希望。为表达我对楼主的敬意,也是为了向楼主学习。我决心要把这个帖子顶上去! 楼主的帖子实在是写得太好了。楼主请把资料留下,我要全部下载。

注册会员

楼主,你的高尚情操太让人感动了。在现在这样一个物欲横流的金钱社会里,竟然还能见到楼主这样无私奉献资料的性情中人,无疑是我这辈子最大的幸运,不去下载真是对不起楼主的良苦用心。