请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

双G区别解读
搜索
网站地图

58-TPO56-TPO56 阅读和听力答案

注册会员

TPO 56
阅读答案
阅读第一篇(Greek Sacred Groves and Parks)答案:
1. C2. B3. D4. D5. C6. A
7. B8. D9. B10. C   11. B   12. A
13. 填入第一个方框。
14. 依次填入:
A)Sacred groves consisting of trees, springs, or mountains were organized as shrines to Greek gods.
E)Trees have played significant roles in the religious practices and beliefs of Greeks and numerous other cultures.
F)Because groves were spiritually important to ancient Greeks, they were often protected from damage and were the sites of various communal activities.

阅读第二篇(The Chaco Phenomenon)答案:
1. B2. C 3. C4. A5. B6. C
7. B8. A9. D10. D    11. B12. C
13. 填入第四个方框。
14. 依次填入:
A)Before the 1970s, scholars believe that the fall of Chacoan society was caused by farmers’ cutting down all the trees to build their great houses
B)Archaeological evidence has led current scholars to believe that Chaco was a religious center during the Bonito phase.
C)Recent geological studies indicating the presence of water in Chaco Canyon in the eleventh century may alter scholars’ belief that the area was not favorable for farming.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

中级会员

gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

新手上路

高级会员

卧槽,我居然看完了,我竟然下载了。

高级会员

楼主你知道的太多了,我需要的资料你都有。

中级会员

屌丝孤独一世,资料伴我走。

高级会员

谢谢楼主!!!一直在找这种合集的资料,终于找到可以下载的了!!

注册会员

谢谢楼主,资料帮助很大,推荐下载

注册会员

看贴必回,是种美德。 朋友们,看贴一定要回复。更何况,还有这么多资料可以下载呢!

注册会员

看了这张楼主的帖子,被楼主独特的视角折服的同时,难道我们就不可以为这篇好贴,为楼主发掘的一片艰辛而鼓掌,并摇旗呐喊吗,同志们,“一个楼主发了帖,千万个回帖的我们要站起来” 呀,我们不能再犹豫了,我们不能再迟疑了,如果你明白了你现在马上需要做的,那麽赶快回帖回复下载资料吧,我已经走在了你的前方哦。