智课网论坛

美小
搜索
网站地图

GRE考试词汇辅导:从句子中学单词

高级会员

121. He relates that he is isolated from his relatives.
  他叙述说他与亲戚们隔离开了。

122. The educator located the local location allocated to him.
  教育家定出了分配给他的局部的位置。

123. Comply with the compatible rule of complement when using compliments.
  使用问候语时遵守补语的相容规则。

124. The complicated indicator is dedicated to the delicate delicious machine.
  这个复杂的指示器被奉献给精密而美妙的机器。

125. Likewise, my bike gave a striking strike to the two men alike.
  同样,我的自行车给那两个相象的人惊人的打击。

126. The smoke choked the joking stroker at one stroke.
  烟一下呛住了开玩笑的抚摩者。

127. Somewhere somebody sometimes does something good.
  在某处某人有时做某些好事。

128. Wherever I go, nowhere I like; I dislike everywhere.
  无论我到哪里,没有哪里为我喜欢,我讨厌每一个地方。

129. Therefore, the atmosphere is merely a sphere.
  因此大气层只不过是一个球体。

130. The funny cunning runner uses his gum gun before sunrise or after sunset.
  滑稽乖巧的赛跑者在日出之前或日落之后使用胶皮枪。

131. The applause paused because of the cause caused by a cautious plausible clause.
  掌声停了是因为一条谨慎的似乎有理的条款引起的原因。

132. The county councilor encountered the accountant at the counter of a countryside shop.
  县委委员在一乡村商店的柜台边碰到了会计师。

133. I mounted the mountain and found a fountain with large amount of water.
  我登上那座山发现一个水量很大的喷泉。

134. Step by step, the sleepy creeper crawled into my sleeve to sleep.
  昏昏欲睡的爬虫一步一步爬进我的袖子里睡觉。

135. After a deep sleep, the weeping sweeper keeps on peeping the sheep on the steep.
  酣睡之后,哭泣的清扫者继续窥视峭壁上的羊。

论坛元老

楼主快去捡肥皂吧,我要下载资料了。

论坛元老

看到楼主的资料,我就有了信心

高级会员

不要迷恋哥,哥只是个传说,哥迷恋的是资料。

高级会员

楼主的资料,都惊到我的小伙伴了。

论坛元老

果断下载的节奏,好资料!!

高级会员

我只是来那经验,用经验下资料的。

注册会员

托福资料内容很全 下载支持

注册会员

面对楼主的帖子,我震惊得几乎不能动弹了,楼主那种裂纸欲出的大手笔,竟使我忍不住一次次的翻开楼主的帖子,每看一次,赞赏之情就激长数分,我总在想,是否有神灵活在它灵秀的外表下,以至能使人三月不知肉味,使人有余音穿梁,三日不绝的感受。哈哈哈哈编不下去了,赶紧下载资料去~~~

注册会员

偶像!你才是我的偶像!周星驰算什么?你比他幽默!周润发算什么?你比他有气质!周杰伦算什么?你比他有才华!周伯通算什么?你比他功力深!周迅算什么?你比她机灵!周芷若算什么?你比她美丽!周华健算什么?你比他会唱歌!周树人算什么?你才是文学泰斗!看到你的帖子其余的都是浮云,不说了下载资料去了。