请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

NT-0524-听力-NT-0524 Listening 解析

注册会员

Section 1
#1 观察四年级的教育
1..Why does the woman go to see the professor  

Click on 2 answers.

To discuss an assignment for class
To confirm that she correctly interpreted what she saw in a classroom
To get advice on the most effective way to observe a classroom in action
To find out how to implement a progressive teaching approach

选择第一、二项。
学生找到教授,主要是为了讨论教授布置的一项论文。另外学生与教授交流了自己的观察结果,确认自己是否走在了正确的道路上:“I want to check to see if I’m on the right track with my observations.”

2..What does the woman emphasize when she defines the progressive approach to teaching

Click on 2 answers.

The approach works best in mathematics lessons.
The term progressive approach has more than one meaning.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

高级会员

如果你智商能再高点,也许我会上当,但是资料下载我一定会上当。

高级会员

彪悍的人生不需要解释,下载资料不需要理由。

中级会员

楼主的资料这是要火的节奏啊

论坛元老

楼主,我这人不太会说话,我就是来拿资料的!

高级会员

好资料,省钱利器,楼主好人,下载了

注册会员

哇塞资料好全啊,下载不忘顶一个

注册会员

这个资料精辟到只能赶紧下载没空多说

新手上路

我要资料资料啊

注册会员

我要把你这篇帖子牢牢的记在心里,刻在脑海里;我要去学活字印刷,把这篇帖子印成铅字;我要去学雕刻,把这篇帖子雕成雕像;我要去学作诗,把这篇帖子改为不朽的诗篇;我要去学作词,把这篇帖子改为歌词;我要去学歌唱,把这篇帖子广为流唱;我要去学说梦话,在梦里也要深情的朗诵;现在我要把资料下载下来。