请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

双G区别解读
搜索
网站地图

[综合资料] 棕色DELTA-test3-智课网

注册会员

TEST 3

READING SECTION DIRECTIONS

The Reading section measures your ability to understand academic passages in English. You will read passages and answer questions about them. Answer all questions based on what is stated or implied in the passages.

The Reading section is divided into two separately timed parts.

In part 1 you will read one passage. You have 20 minutes to read the passage and answer the questions.

In part 2 you will read two passages. You have 40 minutes to read the passages and answer the questions.

Most questions are worth one point, but the last question in each set is worth more than one point. The directions indicate how many points you may receive.

Some passages include a word or phrase in bold type. For these words and phrases, you will see a definition in a glossary at the end of the passage.

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

楼主快去捡肥皂吧,我要下载资料了。

高级会员

看个标题,我就决定下载资料了。

金牌会员

这么多资料可以下载,楼主费心了!

注册会员

精华不看 必会后悔 下载资料 不忘点赞

注册会员

楼主真是文笔极佳,才思敏捷,过目不忘,十年寒窗,博学多才,见多识广,才高八斗,学富五车,文武双全,雄韬伟略,谈吐不凡,谈笑风声,高谈阔论,眉飞色舞,运筹帷幄, 言简意赅, 一针见血 远见卓识,义正词严, 一气呵成, 大显神通,出口成章,出类拔萃,出神入化,万古流芳的大学士,为了追随楼主的步伐我已下载完楼主发的资料。

注册会员

楼主,我知道无论用多么华丽的辞藻来形容楼主您帖子的精彩程度都是不够的,都是虚伪的,所以我只想说一句:您帖子里的资料太好了!我愿意一直追随下载!

新手上路

高级会员

普林斯顿

新手上路

哦噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢哦哦哦