请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

阅读-GRE高频阅读

注册会员

做前仔细阅读说明:
上课将按照这个顺序进行讲解
先按照如下顺序做长文章: 5,8,9,12,14,16,20,1,4,
再按照如下顺序做短文章:2,3,5,10,11,19,21,22

逻辑题最后按从前到后的顺序作哦;

答案显示方法:
如果你在电脑上练习:windows 系统:Ctrl+Shift+8;Mac系统:Command+8

Although, recent years have seen substantial reductions in noxious pollutants from individual motor vehicles, the number of such vehicles has been steadily increasing, consequently, more than 100 cities in the United States still have levels of carbon monoxide, particulate matter (particulate matter: 颗粒物质), and ozone (generated by photochemical reactions with hydrocarbons (hydrocarbon:n.烃, 碳氢化合物) from vehicle exhaust) that exceed legally established limits. There is a growing realization that the only effective way to achieve further reductions in vehicle emissions—short of (short of: adv.缺乏,只要没有) a massive shift away from (away from: 远离) the private automobile—is to replace conventional diesel fuel and gasoline with cleaner-burning fuels such as compressed natural gas, liquefied petroleum gas (liquefied petroleum gas: n.液化石油气a compressed gas that consists of flammable hydrocarbons (as propane and butane) and is used especially as fuel or as raw material for chemical synthesis), ethanol, or methanol.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

高级会员

既然你诚心诚意地发贴了,那我就大发慈悲地回你一贴。资料下载,我的需求。

高级会员

如果你智商能再高点,也许我会上当,但是资料下载我一定会上当。

高级会员

嘿嘿不错不错正好需要下载这个资料

注册会员

谢谢楼主的惊喜资料汇总,下载太方便了

注册会员

没想到,没想到,今天可以再睹楼主的风范,我激动得忍不住就在屏幕前流下了眼泪。是啊,只要在楼主的带领下,论坛就有希望了。我的内心再一次沸腾了,我胸腔里的血再一次燃烧了。下载资料,杀T一定成功!

注册会员

我踩!我再踩!我用力踩!我很用力踩!我非常用力踩!我用尽全力去踩!就算鞋子烂也要踩!就算51倒闭也要踩!就算天塌下来我都要踩!要是天真塌下来了继续踩!要是地面凹了我不管继续踩!要是踩到我脚骨折我也继续踩!踩的楼主生活不能自理,然后下载楼主的资料。

注册会员

专职潜水员,,无意中看到楼主精美绝伦的贴子,不禁热血沸腾,再也忍受不了心情的激荡,浮出水面,拼死也要下载资料顶一下楼主的绝世好贴。