请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

双G区别解读
搜索
网站地图

[GMAT真题资料] GMAT真题—07PREP-DS1

新手上路

1.86-!-item-!-187;#058&000002

A garden store purchased a number of shovels and a number of rakes. If the cost of each shovel was $14 and the cost
of each rake was $9, what was the total cost of the shovels and rakes purchased by the store?

(1)The ratio of the number of shovels to the number of rakes purchased by the store was 2 to 3.

(2)The total number of shovels and rakes purchased by the store was 50.

2.142-!-item-!-187;#058&000140

Of the students who eat in a certain cafeteria, each student either likes or dislikes lima beans and each student either likes
or dislikes brussels sprouts. Of these students, 23 dislike lima beans; and of those who dislike lima beans, brussels sprouts.
How many of the students like brussels sprouts but dislike lima beans?

(1)120 students eat in the cafeteria.

(2)40 of the students like lima beans.

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

穿别人的鞋,走自己的路,下自己的资料,让别人哭去吧。

论坛元老

屌丝孤独一世,资料伴我走。

论坛元老

如果你智商能再高点,也许我会上当,但是资料下载我一定会上当。

中级会员

你造么,资料下载,根本停不下来

高级会员

小白来取经,资料下载抱走,多谢啦~~

注册会员

太好了!最新最全托福考试必备资料大集合,马住慢慢下载

注册会员

看完楼主的帖子,我的心情竟是久久不能平静。正如老子所云:大音希声,大象无形。我现在终于明白我缺乏的是什么了,正是楼主那种对真理的执着追求和楼主那种对理想的艰苦实践所产生的厚重感。面对楼主的帖子,我震惊得几乎不能动弹了,楼主那种裂纸欲出的大手笔,竟使我忍不住一次次地翻开楼主的帖子,每看一次,下载的资料就多一份!

注册会员

有云,贴中自有颜如玉,贴中自有黄金屋,能朝朝闻道,必长生不老,本贴一定要给予强烈支持精美打印,哪怕不看,只要一闻本贴那油墨的清香,生命,从此,美丽了。我要说,看楼主贴奏是世间最幸福的四儿,谢谢啊 .资料下载了哈。

注册会员

也许这么做是犯天下之大忌,也许这句话才说一半,我就被同样祟敬您的这些追随者用牙齿撕成碎片,可是我不怕。是您给了我无限的勇气,是您在指引着我正确的方向,我抬起头,天空中您的身影渐渐浮现,您仿佛在朝我微笑,您轻轻的说:“just do it ,下载资料!”