请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[托福阅读资料] 托福经典阅读资料-托福阅读分类题型练习

资料小助手

The Great Red Spot

One distinctive feature of the planet Jupiter is the Great Red Spot, a massive oval of swirling reddish-brown
clouds. Were Earth to be juxtaposed with the Great Red Spot, our planet would be dwarfed in comparison,
with a diameter less than half that of the Great Red Spot. The Spot’s clouds, most likely tinted red as a result
of the phosphorus that they contain, circulate in a counterclockwise direction. The outer winds require six
Earth days to complete the circumference of the Great Red Spot, a length of time indicative of vastness of
the Great Red Spot.    1. Which of the sentences below best expresses the essential information in the
highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out
essential information.  A. The density of the Great Red spot is much higher than that the Earth.  B. If the
diameter of the Great Red Spot were doubled, it would equal that of the Earth.  C. By placing the Earth next
to the Great Red Spot, one could see the Earth has a much smaller diameter.  D. Because the Earth is close
to the Great Red Spot, Earth is influenced by its huge size.

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

我轻轻地来的,正如我轻轻地走,挥一挥衣袖,带走一批资料

高级会员

你造么,资料下载,根本停不下来

金牌会员

楼主资料,高端大气上档次,低调奢华有内涵。

中级会员

我只是来下资料的。

高级会员

如果你智商能再高点,也许我会上当,但是资料下载我一定会上当。

高级会员

谢谢版主哇,雪中送资料,果断下载

注册会员

资料不错,可以下载66666666666666666666

注册会员

你们有见过这么整齐的十五个字吗
这么整齐的十五个字人家最喜欢了
他们都说打出十五字才是最标准的
我也没办法因为我要打十五个字啊
我要下载资料终于凑够十五个字啦

注册会员

顶自己的帖,让别人说去吧“”我顶故我在“坚持顶帖一百年不动摇”,如此的好贴,如此清新的风格,如此独特的视角,我们还能说什麽呢,我们还能做什麽呢,不要再犹豫了,让你的回复就这样贴上去吧,让你的ID显示出来吧,赶紧下载资料吧。