请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[SAT词汇] SAT推荐词汇资料-新SAT100句

注册会员

上篇:50 句

1.“Madame,” said Akira, “forgive my disruption, but I come with a matter of urgency.”
His voice was soft, refined. He straightened and stole a deferential peek at her face.
In the dim light his eyes shone with sincerity. Chie felt herself starting to like him.
Dusruption 破坏,打扰
Urgency 紧急,急切
Refine 提纯,优雅
Deferential        恭敬的、顺从的
Peek        偷看,瞥视
Dim 昏暗的、模糊的

2. Even noting Naomi’s breathless reaction to the name card, Chie had no idea. Akira’s message,
delivered a formal speech, filled her with maternal amusement. You know how children speak so
earnestly, so hurriedly, so endearingly about things that have no importance in an adult’s mind?
That’s how she viewed him, as a child.

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

你有没有见过这么整齐的十五字啊,下载资料是王道。

论坛元老

楼主的资料,都惊到我的小伙伴了。

高级会员

我只是来那经验,用经验下资料的。

论坛元老

既然你诚心诚意地发贴了,那我就大发慈悲地回你一贴。资料下载,我的需求。

论坛元老

谢谢楼主!!!一直在找这种合集的资料,终于找到可以下载的了!!

注册会员

谢谢楼主的惊喜资料汇总,下载太方便了

注册会员

大其  楼主的帖子令到我
家实  非常
请我  感动
不是  为什么我非要这样
要要        回复
羡资        楼主
慕料        因为
我的  我要下载资料了呀

注册会员

今遇一贴,中华神州平地一声雷,飞沙走石,大雾迷天,朦胧中,只见顶天立地一金甲天神立于天地间,这人英雄手持双斧,二目如电,一斧下去,混沌初开,二斧下去,女娲造人,三斧下去,小生倾倒.得此大英雄,实耐之幸也,民之福也,怎不叫人喜极而泣.......所以我要下载楼主的资料。

注册会员

哎,这么好的资料,简直让我获得新生,让我在绝望的悬崖边重新回头,走向金光大道,让我重新扬起生活的风帆,让我无法不爱无法不下载。