请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[SAT语法] SAT推荐语法资料-新SAT语法基础习题(可汗)-Within-sentence pu...

注册会员

1. Chinese cuisine is more of an art than a science, it requires experimentation, trial-and-error, and years of experience.
A NO CHANGE
B science: it requires,
C science; it requires
D science it requires

2. Pablo Picasso's prolific career included a Blue Period, a Rose Period, and a Crystal Period, as well as the development of Cubism; he worked across genres to create sculptures, paintings, ceramics, and prints.
A NO CHANGE
B included a Blue Period a Rose Period and a Crystal Period as well as the development of Cubism; he worked across genres to create
C included a Blue Period, a Rose Period, and a Crystal Period; as well as the development of Cubism; he worked across genres to create
D included a Blue Period; a Rose Period; and a Crystal Period; as well as the development of Cubism; he worked across genres to create

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

不要迷恋哥,哥只是个传说,哥迷恋的是资料。

高级会员

下载东西不宜过贪。多多选择适合自己的资料

高级会员

求资料不脸红,伸手下载党多谢!

注册会员

资料很丰富,果断下载。

注册会员

并不为楼主的标题所迷惑,但却被贴子的内容所吸引,这么多好资料可以下载啊。

注册会员

能在有生之年看见楼主的这个帖子。实在是我三生之幸啊。看完楼主的这个帖子之后,我竟感发生出一种无以名之的悲痛感――啊,这么好的帖子,如果将来我再也看不到了,那我该怎么办?那我该怎么办?直到我毫不忧郁的把楼主的这个帖子的资料全部下载了。我内心的那种激动才逐渐平复下来。可是我立刻想到,这么好的帖子,倘若别人看不到,那么不是浪费楼主的心血吗?经过痛苦的思想斗争,我终于下定决心,我要把这个帖子一直往上顶,往上顶!顶到所有人都看到为止。

注册会员

深夜,独自漫步在凄冷的街上,落寞的心,无所依归,心中总是想着你,念着你,盼着你,好想大声对你说……给我下载资料。

注册会员

谢谢慷慨奉献资料,我会下载好好利用的

注册会员

谢谢啦,整理者也辛苦了