请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[ACT资料] ACT入门词汇-3MCRV-3MC-R

注册会员

READING TEST
35 Minutes 一-40 Questíons
DIRECTIONS: there are four passage in thîs test.each passage is followed by several questions. After reading a passage, choose the best answer to each question and fill in the corresponding oval on your answer document. You may refer to the passages as often as necessary.
Passage I
PROSE FICτION: Tnis passage ís adapted from the short story"Golden Glass" by Alma Villanueva (1982 by Bilingual Press).It was his fourteenth summer. He was thinning out, becoming angular and clumsy , but the cautious-ness, the old-man serÌousness he'd had as a baby , kept him contained , ageless and safe. His humor, always dry 5 and to the bone since small chilcl , let you know he was watching everything.

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

高级会员

某大学生的最低奋斗目标,下载资料

中级会员

楼主资料,高端大气上档次,低调奢华有内涵。

中级会员

我只是来要资料的,貌似还不够十五字

高级会员

谢谢,非常有用的资料啊,立马下载

高级会员

必须下载!非常需要资料,谢谢

注册会员

哇塞资料好全啊,下载不忘顶一个

注册会员

其实十五字回复神马的全是浮云啊
智课你要真想知道这为神马是浮云
智课你不知道神马都是浮云的话吗
如果你真的不知道有这句话的存在
但是现在知道了这句话的存在了吧
话说智课啊咱真的有句话想对你说
凑够十五字了可以下载资料啦再见

注册会员

楼主,是你让我深深地理解了‘人外有人,天外有天’这句话。谢谢你!在看完这帖子以后,我没有立即回复,因为我生怕我庸俗不堪的回复会玷污了这网上少有的帖子。但是我还是回复了,因为觉得如果不能在如此精彩的帖子后面留下自己的网名,那我死也不会瞑目的!能够在如此精彩的帖子后面留下自己的网名是多么骄傲的一件事啊!资料我已全部下载哦。

注册会员

楼主资料这是要火的节奏啊,我和我的小伙伴们都惊呆了,赶紧下载!