请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[批改报告] 托福范文赏析-TPO22综合写作

中级会员

Reading       
Ethanol fuel, made from plants such as corn and sugar cane, has been advocated by some people as an alternative to gasoline in the United States. However, many critics argue that ethanol is not a good replacement for gasoline for several reasons.
First, the increased use of ethanol fuel would not help to solve one of the biggest environmental problems caused by gasoline use: global warming. Like gasoline, ethanol releases carbon dioxide into the atmosphere when it is burned for fuel and carbon dioxide is greenhouse gas: it helps trap heat in
the atmosphere. Thus, ethanol offers no environmental advantage over gasoline.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

卧槽,我居然看完了,我竟然下载了。

金牌会员

楼主的资料让我涨姿势了

论坛元老

楼主的资料让我涨姿势了

中级会员

既然你诚心诚意地发贴了,那我就大发慈悲地回你一贴。资料下载,我的需求。

注册会员

必须说这是一个神一样的神贴!不下载这些资料都对不起自己

注册会员

这么好的帖子,如果将来再也看不到了,那我该怎么办?那该多可惜!直到我毫不忧郁的把楼主的这个帖子收藏了。我内心的那种激动才逐渐平复下来。可是我立刻想到,这么好的帖子,倘若别人看不到,那么不是浪费楼主的心血吗?经过痛苦的思想斗争,我终于下定决心,我要把这个帖子一直往上顶,往上顶!顶到所有人都看到为止! 不说了,下载资料去~~~

注册会员

看完楼主的帖子,我的心情竟是久久不能平复,正如老子所云:大音希声,大象希形。我现在终于明白我缺乏的是什么了,正是楼主的资料给了我方向,资料已全部下载,感谢楼主。

注册会员

我要把你这篇帖子牢牢的记在心里,刻在脑海里;我要告诉上帝,让亿万万信徒从此以后只这篇帖子里下载的资料来作为圣经,来指引他们的光明!

新手上路

感谢楼主