请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[批改报告] 托福范文赏析-185题库-183

高级会员

Films can tell us a lot about the country where they were made. What have you learned about a country from watching its movies? Use specific examples and details to support your response.
1. 题目翻译
电影透露出电影制作国家的很多方面,你从观看一个国家的电影里看到了该国家的什么?
2. 审题关键词:
Film; Movie; Country; Media
3. 论证分析:
正: To begin with, the way the stories are presented reveals the level of technology in that country.
正: We can know the culture in that country by enjoying the depth of the movie.
正: Last but not least, we can have a deeper understanding of the society.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

看到楼主的资料,我就有了信心

金牌会员

你有这么牛的资料,你家里人知道么

高级会员

楼主快去捡肥皂吧,我要下载资料了。

注册会员

谢谢楼主的惊喜资料汇总,下载太方便了

注册会员

嘿嘿
惊天地!
泣鬼神!
感人肺腑!
潸然泪下!
i 服了 u!
长江后浪推前浪,
下载资料不手软

注册会员

看了楼主的帖子,让我陷入了严肃的思考中,我认为,如果不把楼主的帖子顶上去,就是对真理的一种背叛,就是对谬论的极大妥协。因此,我决定义无返顾的顶了。当然资料也全部下载完毕。

注册会员

如果你确定你要做什麽了,请你不要再犹豫了,为了如此的好贴可以继续的流传下去,为了更多的人可以继续受益,赶紧下载资料吧!