请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[ACT资料] ACT真题-改版新OG

注册会员

ENGLISH TEST

45 Minutes—75 Questions

DIRECTIONS: In the five passages that follow, certain words and phrases are underlined and numbered. In the right-hand column, you will find alternatives for the underlined part. In most cases, you are to choose the one that best expresses the idea, makes the statement appropriate for standard written English, or is worded most consistently with the style and tone of the passage as a whole. If you think the original version is best, choose “NO CHANGE.” In some cases, you will find in the right-hand column a question about the underlined part. You are to choose the best answer to the question.
You will also find questions about a section of the pas-sage, or about the passage as a whole. These questions do not refer to an underlined portion of the passage, but rather are identified by a number or numbers in a box.

For each question, choose the alternative you consider best and fill in the corresponding oval on your answer document. Read each passage through once before you begin to answer the questions that accompany it. For many of the questions, you must read several sentences beyond the question to determine the answer. Be sure that you have read far enough ahead each time you choose an alternative.

下载地址:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

中级会员

彪悍的人生不需要解释,下载资料不需要理由。

高级会员

楼主的资料确实够丰富啊,谢谢分享,下载留爪

高级会员

你有这么牛的资料,你家里人知道么

高级会员

我最喜欢回复人少的贴子了,如果贴子沉了,我就会觉得是自己弄沉的,非常有成就感!如果贴子火了,那我有占了前排,这简直是稳赚不赔的生意嘛。所以我下载资料啊。

注册会员

謝謝分享資料,趕快下載來看看囉

注册会员

既然你诚心诚意地发贴了,那我就大发慈悲地回你一贴。为了防止资料被破坏,为了维护此楼的和平!贯彻爱与真实的邪恶可爱又迷人的角色 ! 穿梭在银河之间的资料下载队

注册会员

楼主,你是论坛的的希望啊,你要担起八卦兴旺之大任啊!我一定会追随你左右,我坚定此贴必然会起到抛砖引玉的作用,更坚信在我的有生之年必然会有更多像楼主一样的来发表如此经典的帖子,今夜梦中,我会笑容灿烂,因为,我终于知道了此番人世,得此一贴,无憾矣!我会保存好楼主的每一分资料。

注册会员

楼主的文章是宣言书;楼主的文章是宣传队;楼主的文章是播种机;楼主带来的是更多的资料和论坛的繁荣,话不多说,唯有下载资料方能表示我对楼主的敬仰啊。

注册会员

CCCCCCCCCCCCCCCC