请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[ACT资料] ACT真题-ACT真题 2015年4月 Form 73G Lovi

注册会员

DIRECTIONS: In the five passages that follow, certainwords and phrases are underlined and numbered. In the right-hand column, you will find alternatives for the underlined part. In most cases, you are to choose the one that best expresses the idea, makes the statement appropriate for standard written English, or is worded most consistently with the style and tone of the passage as a whole. If you think the original version is best,choose “NO CHANGE.” In some cases, you will find in the right-hand column a question about the underlined part. You are to choose the best answer to the question.You will also find questions about a section of the passage,or about the passage as a whole.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

如果你智商能再高点,也许我会上当,但是资料下载我一定会上当。

论坛元老

楼主听话,资料快到碗里来!

高级会员

这个资料很有用,但是还能下载吗

注册会员

谢谢楼主,资料帮助很大,推荐下载

注册会员

这么好的帖子,如果将来再也看不到了,那我该怎么办?那该多可惜!直到我毫不忧郁的把楼主的这个帖子收藏了。我内心的那种激动才逐渐平复下来。可是我立刻想到,这么好的帖子,倘若别人看不到,那么不是浪费楼主的心血吗?经过痛苦的思想斗争,我终于下定决心,我要把这个帖子一直往上顶,往上顶!顶到所有人都看到为止! 不说了,下载资料去~~~

注册会员

你似一匹骏马 足音是你的旋律 刚烈是你的性格 驰骋是你的本能 我愿这经典之作是一把火 燃烧掉我的无知和冷漠帮我走出恼人的迷宫 寻觅着你的足迹 蹒跚前行 重塑自己的一生。今生得此贴,得次资料无憾。

注册会员

有缘才有能相遇,无缘岂能相知。白云千载,悠悠而去的是韶华红颜,永柱的是着若断若续的缘分,红尘之中,只有楼主的资料,萦绕你我心间,让我们下载再续未了缘。

新手上路

新手上路