智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[真题回忆] 托福独家真题-阅读-NT-0613 Reading 1_final

注册会员

Removing Dams

For nearly a century, two United States governmental agencies, the United States Army Corps of Engineers and the Bureau of Reclamation, have constructed dams to store water and to generate electricity. Building these dams provided cheap electricity, created jobs for workers, stimulated regional economic development, and allowed farming on lands that would otherwise be too dry. But not everyone agrees that big dam projects are entirely beneficial. Their storage reservoirs stop the flow of rivers and often submerge towns, farms, and historic sites. They prevent fish migrations and change aquatic habitats essential for native species.

The tide may have turned, in fact, against dam building. In 1998 the Army Corps announced that it would no longer be building large dams. In the few remaining sites where dams might be built, public opposition is so great that getting approval for projects is unlikely. Instead, the new focus may be on removing existing dams and restoring natural habitats. In 1999 Bruce Babbitt, then the United States interior secretary, said, Of the 75,000 large dams in the United States, most were built a long time ago and are now obsolete, expensive, and unsafe. They were built with no consideration of the environmental costs. As operating licenses come up for renewal, dam removal and habitat restoration to original stream flows will be among the options considered.

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

努力光荣,懒惰可耻,下载资料,早日分手~~~

注册会员

评论的永远有28种人,1个说前排围观的,1个路过的,1个留名的,1个上来直接骂LZ去死LZSB的,1个tm整天抢2楼的,1个打酱油的,1个tm就知道呵呵的,1个进来P都不放按顶走人的,1个涂鸦的,1个发广告的,1个成天装内涵的,1个表情帝,1个没事就撸撸睡觉的,1个要摸楼下狗头的,1个整天拜膜的,1个吹NB的,1个鄙视吹NB的,1个宣扬春哥的,1个灌水的,1个蛋疼的,1个TM的说挽尊的,1个TM的说亲哦有木有的,1个说内容太长没看的,1个废话连篇的,1个整天要去KFC需要准备什么的,现在多了个4块钱营养快线的 ,1个求PS专家的,1个不为楼主吸引为验证码变会员的,最后就是1个像我这样来下载资料的

注册会员

自从论坛改版之后,我就已经心灰意冷,对论坛也没抱什么希望了,传说已经幻灭,神话已经终结,留在论坛还有什么意思。没想到,没想到,今天可以再睹楼主的风范,我激动得忍不住就在屏幕前流下了眼泪。是啊,只要在楼主的带领下,论坛就有希望了。我的内心再一次沸腾了,我胸腔里的血再一次燃烧了。我要下载您的全部资料。

注册会员

楼主,是你让我深深地理解了‘人外有人,天外有天’这句话。谢谢你!在看完这帖子以后,我没有立即回复,因为我生怕我的回复会玷污了这网上少有的帖子。但是我还是回复了,这么好的资料如果不下载,那我死也不会瞑目的!

新手上路

从论坛改版之后,我就已经心灰意冷,对论坛也没抱什么希望了,传说已经幻灭,神话已经终结,留在论坛还有什么意思。没想到,没想到,今天可以再睹楼主的风范,我激动得忍不住就在屏幕前流下了眼泪。是啊,只要在楼主的带领下,论坛就有希望了。我的内心再一次沸腾了,我胸腔里的血再一次燃烧了。我要下载您的全部资料

新手上路

1个整天要去KFC需要准备什么的,现在多了个4块钱营养快线的 ,1个求PS专家的,1个不为楼主吸引为验证码变会员的,最后就是1

注册会员

这真是逆天了。。。。这么多资料,要是能一键下载就好了

新手上路

谢谢!!!!!!!

新手上路

难找的资料都在这里找到啦!!