请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[真题回忆] 托福独家真题-DELTA'S Key to the TOEFL iBT_final

注册会员

TEST 1

REAPING SECTION DIRECTIONS

The Reading section measures your ability to understand academic passages in English. You will read passages and answer questions about them. Answer all questions based on what is stated or implied in the passages. The Reading section is divided into two separately timed parts.
In part 1 you will read one passage. You have 20 minutes to read the passage and answer the questions. In part 2 you will read two passages. You have 40 minutes to read the passages and answer the questions. Most questions are worth one point, but the last question in each set is worth more than one point. The directions indicate how many points you may receive.

Some passages include a word or phrase in bold type. For these words and phrases, you will see a definition in a glossary at the end of the passage.

PART 1 Time — 20 minutes

下载地址:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

资料很丰富,果断下载。

注册会员

楼主!我一辈子都没有像今天这么开心,这么幸福,这么快乐,我想我已经找到了人生的真谛,那就是每天都能这样下载资料,每天都将这篇贴子读活才充满了朝气。

注册会员

在逐行逐句地看完此帖后,我的心久久不能压抑的喜悦,震动了整个生命!怎会有如此精妙绝伦的好贴?偶潜水网络bbs多年,自以为贴在人外,何肖评说,岂可妄动情谊呼!未曾想到今日竟有如此好贴现于眼前,激动啊!资料已偷偷下载拿走。

注册会员

有时候一生的精彩可能就在于你积极参与和大家共同创造了精彩,我们不能让精彩沉没,我们要让如此的精彩永恒下去,为了精彩的延续,去把资料下载。

新手上路

楼主!我一辈子都没有像今天这么开心,这么幸福,这么快乐,我想我已经找到了人生的真谛,那就是每天都能这样下载资料,每天都将这篇贴子读活才充满了朝气。

新手上路

就需要这个,感谢!

新手上路

新手上路

很好哈哈哈哈哈好好好好好

中级会员

谢谢谢谢