智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[AP资料] AP真题-宏观经济学(14套)-测试题12-宏观McGraw_final

注册会员

AP MACROECONOMICS PRACTICE EXAM 2

Multiple-Choice Questions Time—1 hour and 10 minutes

60 questions

For the multiple-choice questions that follow, select the best answer and fill in the appropriate letter on the answer sheet.

Questions 1-2 refer to the figure below.

1.Suppose that the production possibility frontier (PPF) of this nation moves from PPF1 to PPF2. Which of the following could be the cause of this movement?
A.Technological improvements in the production of tractors.
B.A long-lasting and destructive drought.
C.A more efficient use of steel, an important raw material in the production of tractors.
D.An economy wide improvement in the productivity of the labor force.
E.More effective pesticides used to protect crops from insect damage.

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

• 相关帖子
  • 楼主帖子

注册会员

必须说这是一个神一样的神贴!不下载这些资料都对不起自己

注册会员

今观一贴,此贴夏日观之则清凉,冬日观之则温暖,楼主一支出神入化如椽巨笔,已然达到五千年来的颠峰,若以洋人诺贝尔文学奖的低级标准要求本贴,将是对本贴的无耻侮辱,本帖已无法用言语来形容,好了不说了赶紧下载资料。

注册会员

楼主的文章是宣言书;楼主的文章是宣传队;楼主的文章是播种机;楼主带来的是更多的资料和论坛的繁荣,话不多说,唯有下载资料方能表示我对楼主的敬仰啊。

新手上路

最美是过程,最难是相知,最渴望是结果,最苦是相思,最漫长是等待;最幸福是真爱,最怕是无情,最悔是错过,最高兴是有你和我一起下载资料。

新手上路

感谢分享~

新手上路

感谢楼主大大的分享,哼祈祷

新手上路

感谢分享~

新手上路

谢谢分享

新手上路

谢谢楼主的分享~真的很棒~