请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[AP资料] AP真题-人文地理(14套)-测试题1-人文地理(barron)_final

注册会员

Diagnostic Test

PART ONE TIME—60 MINUTES

PERCENT OF TOTAL GRADE—50

Directions: Each of the questions or incomplete statements below is followed by

five suggested answers or completions. Select the one that is best in each case

and then fill in the corresponding circle on the answer sheet.

1. Stories about how the earth came into existence are good examples of the

(A)        ideological subsystem of culture.
(B)        innovation subsystem of culture.
(C)        technological subsystem of culture.
(D)        sociological subsystem of culture.
(E)        subsystem of culture containing artifacts.

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

• 相关帖子
  • 楼主帖子

注册会员

哇塞资料好全啊,下载不忘顶一个

注册会员

这么好的帖子,如果将来再也看不到了,那我该怎么办?那该多可惜!直到我毫不忧郁的把楼主的这个帖子收藏了。我内心的那种激动才逐渐平复下来。可是我立刻想到,这么好的帖子,倘若别人看不到,那么不是浪费楼主的心血吗?经过痛苦的思想斗争,我终于下定决心,我要把这个帖子一直往上顶,往上顶!顶到所有人都看到为止! 不说了,下载资料去~~~

注册会员

好,好帖,确实好帖,少见的好帖,难得一见的好帖,让人看后不断在各种场合重复引用的好帖,让人一见面就问你看过某某好帖没有的好帖,让人一见面就问你看过某某好帖没有的好帖,让个读过后都下载在硬盘里详细研究欣赏的好帖,让人看完后就回帖下载资料的好帖。

注册会员

楼主资料这是要火的节奏啊,我和我的小伙伴们都惊呆了,赶紧下载!

新手上路

不只要下载,还要练习

新手上路

我喜欢这个帖子

新手上路

很棒的资料,赶紧下载啦

新手上路

BarronBarron

高级会员

楼主的资料这是要火的节奏啊