请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[AP资料] AP真题-人文地理(14套)-测试题8-人文地理(2014年全)_final

新手上路

HUMAN GEOGRAPHY

SECTION I Time—60 minutes 75 Questions

Directions: Each of the questions or incomplete statements below is followed by five suggested answers or completions. Select the one that is best in each case and then place the letter of your choice in the corresponding box on the student answer sheet.

1.Compared to North American ranchers, commercial ranchers in the Pampas of Argentina, Uruguay, and southern Brazil are more likely to

(A)        raise mostly sheep

(B)        lease their grazing land

(C)        rely on feedlots

(D)   raise livestock primarily for export

(E)        use practices developed by indigenous people

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

• 相关帖子
  • 楼主帖子

注册会员

这么全的资料哪里找去啊?非常感谢,要是能一键下载就好了

注册会员

没用的,楼主,就算你怎么换马甲都是没有用的,你的亿万拥戴者早已经把你认出来了,你一定就是传说中的最强ID。这么多资料得多久才能下载完。

注册会员

有楼主在,论坛的明天必将更好! 逐句地看完这个帖子以后,我的心久久不能平静,震撼啊!为什么会有如此好的帖子!我纵横网络论坛多年,自以为再也不会有任何帖子能打动我,没想到今天看到了如此精妙绝伦的这样一篇帖子。我要和楼主生猴子,还要下载楼主的全部资料。

注册会员

楼主的帖子,就好比黑暗中刺裂夜空的闪电,又好比撕开乌云的阳光,一瞬间就让我如饮甘露,让我明白了好资料是永远不会褪色的,下载就是永恒的真理。

新手上路

是2014真题吗?

新手上路

这是2014的?之前下载了2份,确实干货。牛!

新手上路

asdjasdjkasjdksjakjdksjdksjakdjaksjdkasjdjaskjdksajdksajdksjkjsakdjkasda

新手上路

我爱这篇帖子

新手上路

非常感谢楼主分享