请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[AP资料] AP真题-世界历史(14套)-测试题2-世界历史(年份未知)_final

注册会员

WORLD HISTORY

SECTION I
Time 一 55 minutes 70 Questions

Directions: Each of the questions or incomplete statements below is followed by lour suggested answers or completions. Select the one that is best in each case and then fill in the corresponding oval on the answer sheet.

Note: This exam uses the chronological designations B.C.E. (before the common era) and C.E. (common era). These labels correspond to B.C. (before Christ) and A.D. (anno Domini), which are used in some world history textbooks.

1. From the founding of each religion, Christians and Muslims shared a belief in

(A)        the principle of separation of church and state
(B)        the legal equality of men and women
(C)        equality of opportunity
(D)        a single omnipotent deity

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

• 相关帖子
  • 楼主帖子

注册会员

非常好,资料相当的适用 牛逼啊 马住慢慢下载

注册会员

真知灼见啊!楼主的帖子实在是一句中地。子曰:三人行而必有我师焉。斯言善哉。不知不觉上网这么多年,好的坏的帖子都看过了,看多了。渐渐的也觉得没什么意思了。渐渐觉得自己已经达到奋斗的顶峰了。可是,第一眼看到楼主的这个帖子的时候,我的眼前竟然感觉一亮!仿佛看到了倾城倾国的美人,正轻摇柳步款款而行。正好似楼主的这个帖子,语态端正,论证从容。哈哈哈哈编不下去了,赶紧下载资料去~~~

注册会员

苍天之下,厚土之上,竟有如此奇人异士、文人墨客!讥讽于谈笑间,笑骂于无形中,层次之高,境界之深,非我等所能匹及,偶像啊!!!仿高人此文,照作一篇,以表仰慕之情。。。范文资料全部下载完毕。

注册会员

我决定以后只会看好帖子,那种让人越看越忘我的好帖子,那种让人只记得下载资料的帖子,换句话说,我以后只看楼主的帖子。

新手上路

weishenme aaaaa

新手上路

谢谢楼主!

新手上路

世界历史

新手上路

谢谢分享

新手上路

前erwtyuiljthrtewrgfgrterthdgh