请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[留学在北美] 留学在北美-[留学推荐信写作指南]

注册会员

Preface
For many professionals, whether educators or businesspeople, writing recommendation letters for applicants to college, professional school, or graduate school is an unpleasant and time-consuming process—even for the vast majority who are eager to help their applicants and have good things to say. Everyone is pressed for
time, and sometimes the right words just don’t come. This book is intended to ease the would-be recommender’s burden by providing extended examples of effective praise for a wide variety of the most common recommendation letter topics.

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

碉堡了楼主!!这么多资料可以下载!!!谢谢!!!!!!!!!!!!!

注册会员

好帖啊。。。
    难得一见的好贴。。。
    楼猪的文章简直是惊天地。。。泣鬼神。。。
    图文并茂。。。嬉笑怒骂。。。
    指点系词。。。激扬文字。。。
    带给我们的仅仅是可以下载的资料吗。。。

注册会员

楼主,你是论坛的的希望啊,你要担起八卦兴旺之大任啊!我一定会追随你左右,我坚定此贴必然会起到抛砖引玉的作用,更坚信在我的有生之年必然会有更多像楼主一样的来发表如此经典的帖子,今夜梦中,我会笑容灿烂,因为,我终于知道了此番人世,得此一贴,无憾矣!我会保存好楼主的每一分资料。

注册会员

楼主的文章是宣言书;楼主的文章是宣传队;楼主的文章是播种机;楼主带来的是更多的资料和论坛的繁荣,话不多说,唯有下载资料方能表示我对楼主的敬仰啊。

新手上路

感谢分享