智课网论坛

美小
搜索
网站地图

[GRE真题] GRE历年真题(大白本)-北美题总汇(NO.2.1-NO.9.6)

注册会员

No.2-1

Section1

1.When an oppressed group revolts against a society, one must look for the ---- forces that led to the group’s ---- that society.
(A)disparate .. acknowledgment of
(B)specific .. dependence on
(C)altered .. redistribution within
(D)focused .. interference with
(E)underlying .. alienation from

2.Every novel invites us to enter a world that is initially strange; our gradual and selective orien-tation to its manners---- infants’ ---- to their environment.
(A)imitates.. welcome
(B)completes .. introduction
(C)resembles .. adjustment
(D)alters .. blindness
(E)reinforces .. resistance

其他内容:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

感谢分享,我下载个资料试试

注册会员

一二三四五六七,下载资料不放弃

注册会员

楼主真是真是英俊潇洒、风流倜傥、玉树临风、年少多金、神勇威武、天下无敌、宇内第一、寂寞高手、刀枪不入、唯我独尊、玉面郎君、仁者无敌、勇者无惧、金刚不坏、英明神武、侠义非凡、义薄云天、古往今来、无与伦比、谦虚好学、不耻下问,人送外号轻狂书生是也,为了追随楼主的步伐我已下载完楼主发的资料。

注册会员

觉得冥冥中一直在等楼主写这个帖子,我以为楼主的帖子写出来就应该是一部传世之作,到现在我才发现,什么事情都是可以变的,惟独不变的是楼主的资料质量,一如既往,无以言表,唯有下载一表心意。

注册会员

谢楼主分享,目前是小白阶段,想向各位多学习学习。

新手上路

新手上路

楼主好人

新手上路

XIEXIEXIEXIEXIEXXX

注册会员

Thank you~